2014. szeptember 17., szerda

A történet varázsa képekben - grafikus jegyzetelés vizuális műhelymunka
Potápi Rita, Grafarita, vizuális tréner
Rita tréner, aki vallja, hogy gyakorlati úton tapasztalásokkal és játékos, interaktív módon lehet tudást elsajátítani és átadni. 2012 novembere óta grafikus jegyzetelő, valamint vizuális tréner, aki képekkel és szimbólumokkal éli meg a körülötte levő világot a magánéletében és a vállalkozásában egyaránt.Hisz a közösség erejében, a pozitív gondolkodásban és a tudásmegosztásban, amellyel létrejöhet egy új vizuális világ. Szerinte a vizualitás keretet ad az egymásra figyeléshez, egymás megértéséhez valamint az üzleti, oktatói és mindennapi világban a közös megértéshez.
Lát egy világot, ahol a kimondott szavak nélkül képekkel értik meg egymást az emberek, és ahol még a nyelvek különbözősége sem szab határt. Ez a vízió ösztönözte, hogy a Big Draw nemzetközi mozgalom budapesti kampányának egyik elemét megszervezze: „A történet varázsa képekben” -történetmesélés és a grafikus jegyzetelés című vizuális műhelymunkát. A műhelymunka célja, hogy bemutassa a történetek varázsát képekben kifejezve, és megmutassa a bátor résztvevőknek, hogy a grafikus jegyzetelés nem ördöngösség, mindenki képes rá, ha odafigyel a másikra.
Elérhetősége: www.grafarita.hu

Maga a történetmesélés - a kapcsolatteremtéshez elengedhetetlen. A legnagyobb vezetők a legjobb történetmondók.
Ők már tudják, hogy a kapcsolat megalapozásához kell egy jó történet.A történetmesélés része a képek,
amelyek megjelennek a szemeink előtt:látjuk a történést és úgy érezzük mi is ott vagyunk.
Ki a grafikus jegyzetelő? Ő az, aki történtetet jegyzetel képekben és rövid szöveggel, valahogy úgy, mint a képregényekben.
Te is kipróbálnád milyen ez?Gyere és tapasztald meg!

A történetmesélés grafikus jegyzeteléssel műhelyet Graafarita vezeti.A műhelymunka minimum 6 fővel és maximum 12 fővel kerül 
megrendezésre. A két óra alatt megtapasztalhatod, hogy figyelni a történtre és rajzolni nem is olyan egyszerű, de mégse lehetetlen!

Részvételi díj 12.900.- Ft, amel ytartalmazza az eszkjözök használatát és frissítőket is. A részvétel regisztrációhoz kötött.
Jelentkezz a grafarita@grafarita.hu emailcímen. A helyszínen kezdés előtt fél órában korlátozott létszámban 15.000.-ft a részvételi díj.

Ha inkább a történteted mesélnéd el és nem grafikusan jegyzetelnél, akkor is várunk Rád! Egy jó történtre mindig szükség van!